Indret et herrehjørne i stuen

0

Ikke alle mennesker er så privilegerede, at de kan få deres eget private rum, i form af et herreværelse e.l. Disse mennesker er nødt til at tænke i alternativer. Som mand kan du med fordel lufte idéen om at indrette et herrehjørne i stuen, hvis du savner mere alenetid. Dette hjørne skal indrettes helt efter dit hoved og skal byde på masser af hygge og afslapning. Lad os give dig lidt inspiration til at indrette det ønskede herrehjørne i hjemmet.

Skærm af

Afskærmning gavner alle parter i hjemmet. Du slipper for at blive forstyrret, ligesom du effektivt kan lukke af for forstyrrelser. Man kan selvfølgelig ikke lukke alt lyd ude med traditionel afskærmning, men mindre kan også gøre det.

Til indretningen af herrehjørnet kan det for eksempel være en idé at investere i en foldevæg. Denne type væg er yderst let at montere og vil passe ind i de fleste hjem. Vælg med fordel en foldevæg i en neutral farve – sort bør være at foretrække. Bemærk at udvalget af foldevægge er størst på nettet.

Gør det personligt

Selvom din udkårne formentlig går mere op i boligindretning, end du gør, så er det alfa og omega, at du gør dit hjørne til dit helt eget. Du bør i den anledning sigte efter en personlig indretningsstil, uanset om du er til klassisk, farverig eller moderne indretning. Det vigtigste er, at du kan lide indretningen. Det er trods alt dit hjørne.

For at gøre hjørnet så personligt som muligt bør du dekorere såvel vægge som skrivebord med ting, som har betydning for dig. Det kan være i form af billeder fra dine bedste rejser, autografer fra dine sportsidoler eller noget helt tredje. Du kan også peppe hjørnet op med malerier og wallstickers. Sæt evt. prikken over i’et med et lille køleskab, hvori du kan have øl og sodavand stående. Så behøver du ikke at rejse dig for at hente kolde forsyninger.

Gør plads til spil og sjov

Hvad kan et herrehjørne bruges til? Det er der stort set ingen grænser for. Dog kan vi fortælle, at de fleste mænd bruger dette hjørne til at stresse af og have det sjovt med spil. Der bliver typisk spillet skydespil og strategispil, men også poker og casino står i høj kurs.

LeoVegas er et besøg værd, hvis du ikke er bange for at løbe en økonomisk risiko. Der behøver dog ikke at være penge på spil for at have det sjovt. Husk at der er masser af gratis spilmuligheder – disse kan være lige så gode som de betalte.

Del artiklen