Denne artikel er sponsoreret

Indretning er for de flestes vedkommende vigtigt i forhold til at udtrykke, hvem man er, og hvad man står for. Det er helt naturligt at tale om indretning indendørs, men det vinder snart lige så meget frem at tale om den udendørs del af indretningen. Der kommer flere og flere forslag til måder, man kan indrette sin have på, ligesom det med indendørs indretning er muligt at lege med mange forskellige elementer.

Fokus på detaljerne indendørs

Når man taler om indretning indendørs, er det væsentligt at have øje for detaljerne. Overordnet set betyder det ikke så meget, hvilket fjernsyn eller hvilken sofa du har. Det handler mere om de omkringliggende ting, som f.eks. en fin vase, stearinlys, håndklæder fra Södahl, en gammel lampe, specifikke farver m.m. Alle disse små ting er med til at definere, hvem du er, og hvad du lægger vægt på. Det kan lige så godt være, at du slet ikke har nogle af disse ting, men blot fører en helt minimalistisk stil, hvilket også kan være med til at udtrykke dig. Det vigtigste er, at stilen føres helt ud og bliver tænkt med i alle tiltag.

Hav fokus på hvordan du vil bruge din have

Når man taler om indretning af haven, må du først vurdere, hvordan du vil bruge haven, om du f.eks. har meget grønne fingre eller ønsker den simple stil. Kan du lide at ordne have, kan du f.eks. anlægge en masse fine bede, mens græs er mere relevant for dig, der ønsker at holde det simpelt.

Hvis haven skal bruges til afslapning og til at hygge med venner og familie, giver det god mening at anlægge terrasse, hvor der er plads til alle takket være de nyindkøbte havemøbler fra Trademax. Mulighederne er mange, det handler blot om at have fokus på, hvad du ønsker at bruge din have til.

Skab en rød tråd mellem de to områder

For at forene hele din bolig både indendørs og udendørs, kan det være hensigtsmæssigt at prøve at skabe en rød tråd mellem indendørs- og udendørsarealerne. Hvis du f.eks. har en meget minimalistisk stil indendørs, giver det god mening også at have det i haven. Er du meget til nips og andet pynt indenfor, kan du også sagtens føre dette ud i haven, f.eks. ved hjælp af havekrukker, bede m.m. Du har sikkert allerede en masse gode idéer.

Del artiklen