Man behøver ikke at tage på hotel eller besøge områdets mest eksklusive spacenter for at hygge sig med sin kæreste eller ægtefælle. Det kan man nemlig sagtens gøre i hjemlige omgivelser, hvis man bruger sin kreativitet. I dag skal det lidt utraditionelt ikke kun handle om boligindretning, men også om romantik og forkælelse. Vi inspirerer dig til at planlægge en fantastisk weekend med din bedre halvdel.

Få børnene passet

Vælger man at få børn, så forpligter man sig også til at bruge tid og energi på dem. Man kan dog sagtens tillade sig at få dem passet fra tid til anden. Som regel vil man have et par bedsteforældre at trække på – alternativt kan man hyre en barnepige.

Skal der virkelig sættes fokus på romantikken, så kan der være god idé i at sende børnene ud af huset. Mon ikke de godt kan undvære mor og far et par dage. At få afsat børnene bør være en af de opgaver, man løser først.

Forbered jer på weekenden (sammen og hver især)

Næste step er at forberede sig på den tiltrængte og længe ventede weekend. Dette bør man langt hen ad vejen gøre sammen. Dog er der også nogle ting, man selv skal klare. For eksempel kan kvinden forberede sig ved at købe sexet undertøj, da det helt sikkert vil løfte stemningen en hel del. Som kvinde kan du evt. sætte prikken over i’et ved at få lavet negle og få stylet dit hår. Så vil du med sikkerhed føle dig både kvindelig og sexet. Den følelse bør du unde dig selv.

I skal naturligvis også forberede jer i fællesskab. Det skal jo gerne være sådan, at der er enighed om, hvad weekenden skal gå med. Er planen blot at se film fra morgen til aften, eller skal der også være plads til massage, nus og spil? Den ene mulighed udelukker ikke den anden, så vær ikke rad for at smide en masse idéer på bordet. Det vigtigste er, at man kan blive nogenlunde enige.

Konkrete idéer til jeres parweekend

Når der står parweekend på programmet, så behøver man ikke at planlægge weekenden ned til mindste minut. Dog er det klogt at gøre sig nogle tanker om, hvad man gerne vil lave. I den forbindelse vil vi gerne byde ind med nogle konkrete idéer:

  • Massage (husk massageolie)
  • Spil (brætspil m.v.)
  • Film og tv-serier (måske lidt for nemt)
  • Kunst (I kan for eksempel male billeder af hinanden)

Hvad hælder dig og din udkårne mest til at lave? Indsend gerne dine idéer til redaktionen.

Del artiklen

Comments are closed.