Danske møbelproducenter er i hele verdenen kendte for at producere møbler af højeste kvalitet og med en innovationsgrad, der sjældent er set magen. I Skandinavien er vi generelt rigtigt gode til at producere møbler og andet til boligen, hvorfor det naturligvis giver god mening, at ens investering i hjemmet foretages nationalt.

Der findes naturligvis billigere alternativer i udlandet, men vi slår et slag for, at man overvejer, om ikke det er værd at støtte en dansk møbelproducent, der skaber arbejdspladser og vækst i Danmark.

Hvilke møbler er du på udkig efter?

Du er måske ude efter en sofa, et nyt spisebord eller måske en lænestol? Hvad end du er ude efter det ene eller det andet, så findes der uden tvivl danske møbelproducenter, som stolt kan vise sin kollektion frem til dig.

Kvalitet er et absolut nøgleord indenfor møbelproduktion. Du ønsker selvfølgelig ikke at investere en masse penge i et møbel, der efter få år går i stykker eller ser slidt ud. Når først du har investeret i eksempelvis en ny sofa, så skal sofaen gerne holde rigtigt mange år. Ellers bliver det hurtigt en meget dyr og dårlig investering.

Netop derfor kan det ofte godt betale sig at kigge efter producenter i Danmark. Top-line er en dansk møbelproducent, som i høj grad lever op til de forestillinger, der er omkring en dansk møbelproducent. Medarbejderne sidder til dagligt i en lille by lige udenfor Viborg, hvorfra der laves skræddersyede løsninger til kunder. Her produceres der alt fra sofaer til spisestuemøbler.

Sådan finder du det rigtige møbel til dit hjem

Går du og overvejer, om der skal ske lidt nyt i dit hjem? Måske er du blevet træt af din sofa, eller måske er det på tide, at der kommer et nyt spisebord til? Vi kender det godt. Behovet for forandring er ganske normalt. Ofte mangler man dog inspiration til, hvad man kan finde på til sit eget hjem. Derfor kan det være rart med noget inspiration fra internettet.

Sociale medier såsom Instagram, Pinterest og til dels Facebook er fantastiske steder at lede, hvis man søger efter inspiration. Især de to førstnævnte har et hav af lækre billeder, som uden tvivl vil kunne sætte din egen fantastik i gang i forhold til, hvad der kunne være et friskt pust til dit hjem. På Instagram har du eksempelvis mulighed for specifikt at søge efter sofaer via ”hashtags”. På den måde eksponeres du straks for et hav af lækre billeder, som kan danne grundlag for inspiration til, hvordan din næste sofa skal se ud.

Støt de danske møbelproducenter

En opfordring herfra lyder på, at man (så vidt det er muligt) bør forsøge at støtte danske møbelproducenter. Der findes billige alternativer i udlandet, men der er typisk ikke de samme forbrugerrettigheder, som der vil være, hvis du køber dine møbler i Danmark. Det er endvidere også lettere at få udført noget service, hvis der skulle være behov for det. Møbler er ofte en større investering, og derfor kan det godt betale sig at tænke over, om ikke det kan svare sig at købe indenfor landets grænser.

Leave A Reply