Lækkert dansk møbeldesign kan i sandhed gøre underværker for en bolig. Designermøbler er kendetegnet ved klassisk og tidløst design, der aldrig går af mode. Sådanne møbler er vi mange, der kun kan drømme om at have som del af vores boligs inventar. Ikke desto mindre er det i dag muligt at investere i lækkert design uden at så tilbage med et underskud på kontoen. Du kan nu roligt indrette din bolig, præcis som du vil have den, og på samme tid bevare dit økonomiske overskud.

Køb dine designermøbler på afbetaling

Hvis du kunne tænke dig at indrette din bolig med flot design, så kan dette sagtens blive en realitet. I de seneste år har afbetaling vundet frem som den nye betalingsform. Denne nye måde at betale på tillader, at du beholder dit økonomiske overskud, og på samme tid får lov at investere, i lige det du står og mangler. I dag kan du købe et væld af produkter på afbetaling, hvad end det er elektronik eller møbler.

Er du derfor vild med dansk møbeldesign, så kan vi klart anbefale dig, at du tjekker op på dine muligheder for at betale på afbetaling. Dette gælder både, hvis du ønsker at betale for helt nye designermøbler, og hvis du køber dem brugt.

Når du betaler for dine møbler med denne nye betalingsform, er du sikret mod store huller på kontoen. Du vil i stedet kunne læne dig tilbage i dit nye møbel, mens en særlig betalingsservice står for at overføre beløbet i små rater hver måned.

Hvor længe du kommer til at betale af på dine møbler, afhænger af forhandleren. Nogle forhandlere kræver et bestemt beløb i et vist antal måneder, mens du hos andre forhandlere kan aftale dig frem til en løsning, der er gavnlig for alle parter.

Hvilke forhandlere tilbyder afbetaling?

Når du skal finde de møbelforhandlere, der tilbyder afbetaling som en betalingsform, så kan det være en god idé i første omgang at kigge på nettet. Hos de mange online butikker kan det tit være mere overskueligt at finde frem til denne betalingsform. Mange gange er det også muligt at tage et kig på møblet i virkeligheden hos den fysiske forhandler, inden du betaler for det over nettet via afbetaling. Denne mulighed er klart at foretrække, idet du får lov at se produktet i virkeligheden, inden du afslutter handlen.

Der er mange muligheder for at købe nye møbler på nettet, hvor du kan få lov til at betale ved hjælp af eksempelvis ViaBill.

Del artiklen

Comments are closed.