Entréen er det første rum, man bliver mødt af, når man træder ind i et hjem. Derfor er det vigtigt, at der bliver gjort noget ud af indretningen af dette, så man kan skabe det perfekte førstehåndsindtryk. Desværre kan det være lettere sagt end gjort at skabe orden og ro i en entré. Derfor kommer vi dig nu til undsætning. Vores løsning vil fungere, hvad enten din entré er lille eller stor, lang eller kort.

Åbn rummet op med et spejl

Det lyder måske skørt, at man kan få et rum til at føles større blot ved at montere et spejl på væggen, men det kan faktisk lade sig gøre. Af følgende grund vil vores første anbefaling gå på at investere i et stort, rundt spejl til entréen. Selvom det næsten giver sig selv, så er det ikke en god idé at hænge spejlet i den side, hvor døren støder imod, når den åbnes. Det kan i hvert fald hurtigt koste spejlets liv, hvis man ikke er forsigtig.

Skab varme med et stort tæppe

Man kan diskutere, om det er praktisk med et tæppe i entréen eller ej. Faktum er om ikke andet, at tæpper er med til at skabe hygge, så hvorfor ikke finde et passende tæppe til din entré? Da man ofte kommer ind med våde og beskidte sko, vil det være mest hensigtsmæssigt at investere i et mørkt tæppe, da lysere tæpper hurtigt vil komme til at se beskidte ud. Det sikre valg er et tæppe i grålige nuancer. Det er i hvert fald et hit i de fleste hjem.

Få styr på skoene med et skoskab

Er du træt af, at dine og din families sko ligger og flyder i entréen, så kan det ikke gå for hurtigt med at bestille et skoskab. Der findes dog rigtig mange forskellige skoskabe, hvorfor du lige skal være lidt skarp for at finde et skab, som både størrelses-, design- og prismæssigt matcher dig og din familie. Der findes helt små skoskabe med kun én låge, mens der i den anden ende findes skoskabe med hele 15 låger og derved plads til et utal af sko. Med disse skabe er der mulighed for at skabe både gulvplads og stil. Du kan endvidere minimere risikoen for, at du falder og brækker benet, når du for 10. gang overser et par sko, som ligger og flyder.

Du kan med garanti finde et passende skoskab på nettet, uanset om du er til det klassiske og anonyme, eller om du er mere til det spraglede og opsigtsvækkende.

Del artiklen

Comments are closed.