Mitsubishi varmepumperne er gode

0

Er du på udkig efter en afløser til dit oliefyr eller ønsker du bare at skære ned på dine udgifter til varme, så er du højst sandsynligt bekendt med varmepumper. Mitsubishi er nogen af de mest effektive og energibesparende på markedet.

Hvis du har besluttet dig for, at en luft til luft varmepumpe er den måde du vil opvarme dit hjem, sommerhus eller din kolonihave, så er Mitsubishi en helt klar kandidat til pladsen.

Et sikkert valg

Når du vælger en Mitsubishi varmepumper er du sikker på at få en pumpe af virkelig høj kvalitet, men du får og en pumpe, der er gennemført i sit meget strømlignede og moderne design. Derfor er pumperne herfra et populært og attraktivt valg.

Herudover udemærker disse pumper sig ved at have en rigtig lang levetid og en indvirkning på din økonomi, der er til at få øje på. Både driftsøkonomien og de lave energiomkostninger gør det også til et attraktivt valg på den økonomiske side.

Mitsubishi luft til luft

En luft til luftpumpe er som navnet antyder en pumpe, der varmer luften op og sørger for at holde temperaturen oppe, selv om det er rigtigt koldt udenfor.

Derfor er denne form for pumpe det ideelle valg til sommerhuset eller kolonihaven, hvor luften skal holdes i bevægelse, når huset ikke bruges.

Netop i sommerhuset eller kolonihaven er det rigtig vigtigt med hjælp til at holde luften varm, for kommer temperaturen ned under 14 grader kan der opstå fugt, som er grund til skimmelsvamp og fugtskader.

Som en ekstra smart og praktisk feature kan du styre pumpen med en fjernbetjening eller via din telefon, så du ikke behøver at tjekke op på tingene hele vinteren. Du kan på din telefon følge med i luftfugtigheden og temperaturen og på den måde have et godt overblik over indeklimaet i huset. Du kan finde et rigtig flot udvalg af forskellige pumper fra Mitsubishi ved at kigge på nette, der også giver dig adgang til tests og sammenligninger af de forskellige modeller. Er du interesseret i pumperne kan du se udvalget her.

Mitsubishi LN25 hero varmepumpe

Vil du have det absolut lækreste, når det kommer til design og ypperste, når det handler om funktionalitet og energiforbrug.

Med denne model, får du en pumpe, der ikke bare er effektiv ned til almindelige kuldegrader, men som kan køre i temperaturer helt ned til -35 grader. Det er en pumpe, der er specielt fremstillet til at fungere optimalt i det Nordiske klima.

Her er virkelig tale om en varmepumpe i særklasse, både når det kommer til design, men bestemt også i forhold til funktion og den fantastiske driftsøkonomi, der er på pumpen.

Del artiklen