I dag skal det handle om møbler til hjemmet – eller rettere sagt børnemøbler til hjemmet. Det er nemlig vigtigt, at familiens hjem byder på børnevenlige møbler. Udfordringen kan være, at der findes rigtig mange forskellige børnemøbler. Derfor er det lettere sagt end gjort at købe de rigtige møbler.

Har du brug for hjælp? Så er du kommet til de rigtige. Vi guider dig nemlig trin-for-trin.

Mål op

Det første du skal gøre er at finde et målebånd frem, så du kan tage mål i hele hjemmet, rum efter rum. Du skal nemlig vide, hvor meget plads du har at gøre godt med. Ellers risikerer du at købe en masse møbler, som der ikke er plads til. Du kan med fordel skrive målene ned, så du har noget konkret at gå ud fra, når du skal på møbelshopping.

Du kan muligvis slippe for at måle op, hvis du ligger inde med en original plantegning, hvor der er noteret mål m.v. Dog skal du selvfølgelig tage højde for, at nogle af kvadratmeterne allerede er optaget af andre møbler.

Tag ét rum ad gangen

Det er med mindre børn i hjemmet nødvendigt at købe nye møbler. Disse møbler kan i princippet godt købes på én gang hos én forhandler, men det er selvfølgelig klogt at tage ét rum ad gangen. Start med fordel med børneværelset, som formentlig er det rum, som barnet opholder sig mest i.

Hvad angår møbler til børneværelset, så bør du i første omgang finde en komfortabel børneseng, som kan udvides i takt med, at barnet vokser. Du kan endvidere gøre klogt i at investere i et børnebord og en matchende stol. Med dette sæt har barnet nemlig mulighed for at udfolde sin kreative side. Sæt prikken over i’et med nogle søde plakater og selvfølgelig et stort legetæppe. Du kan evt. rådføre dig med dit barn, hvis barnet er tilstrækkeligt stort til at have nogle præferencer.

legebyen_dk-1

Shop online

Sidste gode råd er at handle på nettet. Her kan du nemlig shoppe børnemøbler til konkurrencedygtige priser. Disse møbler kan du vel at bemærke få leveret direkte til døren.

Tip: Legebyen.dk forhandler alt inden for børnemøbler. Du kan tjekke deres sortiment ud via din tablet, smartphone eller laptop.

Del artiklen

Comments are closed.