Hvide og kedelige vægge er desværre, hvad der omgiver de fleste danske hjem i dag. Det er både uinspirerede og demotiverende at være omgivet af vægge, der ikke har et unikt særpræg over sig. Det er langt de fleste, der glemmer, at væggenes udseende har meget at sige i forhold til indretningen af et hjem.

Er du meget interesseret i, hvordan dit hjem tager sig ud, så kan du med fordel hente lidt inspiration herfra. Hvis du har en helt særlig indretningsstil, som helst skal være gennemgående i dit hjem, så kan det være en rigtig god idé at pryde dine vægge med moderne vægpynt, der kendetegner din stil og personlige smag. Nedenstående inspiration kan altid tilpasses forskellige indretningsstile. Det vigtigste er bare, at du anerkender din boligs vægge som værende en vigtig del af indretningen.

Print dine yndlingsfotos ud og hæng dem op

Du kan sagtens pifte dine vægge op og gøre dem personlige ved at hænge et par gode rejsefotos op hist og her. Du vil hurtigt opleve, hvor unik en stil du kan tilføre dine vægge med et par billeder eller fem. Hvis du hellere vil have dine fotos til at fylde mere og være en væsentlig del af din indretning, så kan du vælge at lave en af dine vægge om til en særlig fotovæg. Denne væg bliver dermed dedikeret til alle dine dejlige ferieminder, og dine gæster kan altid få lov at beundre de mange oplevelser, du har haft gennem livet.

Investér i et flot vægur

En anden måde, hvorpå du kan gøre din væg mere personlig, er ved at investere i et flot vægur, der kan give din væg et ekstra pift. Derudover vil et flot og unikt vægur også kunne binde din indretningsstil sammen på en helt unik måde. Du finder blandt andet flotte og unikke vægure til boligen hos ditur.dk.

Tag på loppemarked og bliv inspireret

Vores sidste tip til dig er at gå på loppemarkeder og blive inspireret. Det er blevet en stor trend inden for boligindretning at finde flotte og unikke loppefund og bruge dem i moderne sammenhænge. Måske er du heldig at finde en gammel amagerhylde eller måske nogle velholdte trækasser, der kan fungere som hylder på dine vægge? Der findes en masse gode og velholdte fund, hvis bare man tager sig tiden til at gå på diverse loppemarkeder og finde dem. Vi er sikre på, at dine vægge vil få et helt nyt liv, når du har sat dit personlige præg på dem.

Del artiklen

Comments are closed.