Du kender det godt. Du skal have gæster, og du glæder dig til at forkæle dem med god mad, god vin og godt værtskab. Men på en eller anden måde ender det med, at du render febrilsk frem og tilbage mellem køkken og stue i et forsøg på at være både kok og vært. Det går ud over maden, og det går ud over stemningen.

Har du nogensinde drømt om at blive forkælet hjemme hos dig selv med din helt egen private kok? Det kan du nu! Chefmade har ændret catering konceptet, så du kan leje en kok i eget hjem. Overlad køkkenet i professionelle hænder og koncentrer dig i stedet om, at være en fantastisk vært for dine gæster.

Lej en privat kok

Med chefmade lejer du en privat kok i eget hjem. Det hedder private dining og betyder at du og dit selskab, er i de bedst tænkelige hænder. I skal bare læne jer tilbage og lade jer forkæle. Du kan fokuserer på at være værten, der er fyldt med overskud, gode anekdoter og masser af smil. Så tager vi os af maden

Private dining findes i lige så mange afskygninger, som der er stilarter i gastronomien. Det kan formes efter hvilket som helst arrangement, du skal have. Lige fra den intime dining med 6 personer, over havefesten eller et bryllup, til det enorme arrangement med flere hundrede gæster.

Nu tænker du nok: “ja ja, jeg har da hørt om catering”. Men det her er niveauet over. Hjemme på restauranten forbereder kokken alle de elementer, som kan ordnes på forhånd. Det betyder at det hele er klart til at blive færdiggjort hjemme hos dig. Kokken kommer hjem til dig en time før servering. Her bliver alt lavet færdig med professionelt håndelag og kvalitet. Det vil sige, at alt er lavet af en professionel kok til perfektion lige til servering. Du får simpelthen restaurantkvaliteten hjem til dig selv

Kvalitet, service og personlighed

Med kodeordene kvalitet, service og personlighed udvælger chefmade de restauranter, der lever op til de høje krav. Det er din garanti for en fantastisk madoplevelse – om du skal have fransk gourmet eller autentisk street food.

Når du og dine gæster er mætte og tilfredse, så tager kokken opvasken, rydder op i køkkenet og siger pænt farvel. Så kan det godt være at køkkenet er lukket, men I bestemmer selv hvornår festen slutter.

Del artiklen

Comments are closed.