Problemer med rotter i kloakken? Dét skal du gøre

0

Der er ikke noget værre end at have opdaget en rotterede i sin kloak. Rotter er en invaderende art, og de kan være med til at forringe isolering samt det generelle fundament i dit hus. Så snart du har opdaget, at der er rotter i din kloak, skal du derfor straks søge hjælp hos de rigtige fagfolk. Her er du nemlig altid sikret vejledning og sparring i en hvilken som helst situation, du måtte stå i.

Hvordan slipper jeg af med rotter i kloakken?

Når du har identificeret problemet på egen hånd og tilkaldt hjælp udefra, kan rensningen af din kloak påbegyndes. Der vil typisk blive stillet gift og andre midler til rådighed, idet rotten er en invaderende art, der kan formere sig flere gange i løbet af et år. Derfor er særligt rottereder farlige, idet der her kan ligge en masse bakterier og nyt afkom. Det gælder om at få ryddet disse af vejen, således at de ikke har mulighed for at invadere efterfølgende.

Dernæst er det vigtigt at sørge for, at området omkring din kloak også er rottefrit. Her vil der typisk blive stillet rottefælder op i nærområdet. Hvis der er rotter i din kloak, er sandsynligheden for, at der også er rotter at finde i de nærliggende kloakker, nemlig ret stor.

Trænger din kloak til at blive tjekket?

Uanset om du har opdaget rotter i kloakken eller har mistanke om, at der færdes invaderende arter i nærliggende kloakker, kan det tyde på, at din kloak trænger til et eftertjek. Her er det altid vigtigt, at du går til de rigtige fagfolk og får hjælp med det samme. De kan hjælpe dig med at identificere problemet, og sammen kan I efterfølgende finde den bedste løsning på det pågældende problem.

Trænger din kloak til et eftertjek? Så følg linket og læs mere.

Hvis der i dit lokalområde er opstået rotteproblemer, så bør du tage problemet op til jeres næste generalforsamling. Så snart at problemet er blevet identificeret, skal der helst ligge en løsning klar inden længe. Dette vil i så fald kræve en større opsætning af fælder samt spredning af gift i området. Dernæst er det vigtigt, at alle beboerne i området er klar til at tage deres forholdsregler, hvis I skal komme rotteproblemet til livs. Dette gælder for eksempel et forbud mod fugle- og andet dyrefoder samt madvarer stående ude i det fri. Hvis man skal komme problemet til livs, må alle gøre en indsats.

Del artiklen

Siden indeholder reklame mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk