At drive et firma er ikke altid en dans på røde roser. Det kan dog blive en mindre turbulent og tidskrævende affære, hvis man sørger for at alliere sig med de rette underleverandører. Særligt inden for metalbearbejdning er det vigtigt, at man hyrer de rette folk. Inden for denne branche kan der nemlig være stor forskel på kvaliteten, prisen, leveringstiden m.v. Alt dette vil vi i fællesskab kigge nærmere på.

Dan dig et overblik over danske leverandører

Danmark er ganske rigtigt et mindre land, men det betyder ikke, at vi ikke er stærke inden for metalbearbejdning. Det forholder sig sådan, at det danske land huser rigtig mange dygtige firmaer med mange års erfaring inden for netop denne håndværksdisciplin.

Kimas er en af de virksomheder, man kan hive fat i, hvis man ønsker at outsource for eksempel laserskæring eller kantbukning. Denne maskinfabrik med hovedsæde i Kolding har over 30 års erfaring og kan derfor garantere et godt resultat hver gang. Dette firma kan ikke kun hjælpe med produktionen, men deltager også gerne aktivt i idé- og produktudviklingen. Kimas metalarbejde leverer altid emner i højeste kvalitet – læs mere på www.kimas.dk eller giv dem et kald. Det vil du ikke fortryde.

Sæt dig ind i deres specialer og referencer

For at finde det rette firma bør du også stille skarpt på deres specialer og referencer. Du skal i den anledning undersøge, hvad de er eksperter i, og hvilke opgaver de tidligere har løst. For eksempel er enkelte firmaer rigtig skarpe inden for laserskæring, mens andre er specialister i svejsning. Der findes også firmaer, som kan det hele.

Når du skal søge viden om forskellige firmaer, kan du foruden nettet med fordel bruge dit netværk. Der er sandsynligvis flere af dine samarbejdspartnere og øvrige kontakter, som har outsourcet netop metalarbejde til danske virksomheder. Er det tilfældet, bør du spørge ind til deres oplevelser for derved at danne dig et indtryk af de forskellige leverandører.

Aftal et møde

Et godt samarbejde bygger på kemi og ikke mindst tillid. Derfor synes vi, at du skal aftale et møde med et eller flere firmaer, så du kan få en fornemmelse af, hvem du har at gøre med. Her skal du mærke efter, om du føler dig tryg, og om kemien er der. Misforstår I hinanden, og føler du ikke, at de kan sætte sig ind i dine behov, så bør du fortsætte jagten på den rette leverandør. Vi ser ingen grund til at gå på kompromis.

Del artiklen