Dit køkken er offer for mange tæsk i dets levetid, og i længden kan køkkenet måske komme til at se lidt hårdt medtaget ud. Køkkenet er også et af de rum, man befinder sig mest i – især når der er gæster på besøg. Derfor kan det være favorabelt ind i mellem at give køkkenet et lille boost, så både du og de eventuelle gæster ikke går hen og bliver træt af det gode, gamle køkken. Et køkken er et rum med mange detaljer, nips og muligheder, når det kommer til at give nyt liv. Der er mange ting, man kan ændre på – selv de små ting kan give en helt ny nuance til køkkenet som helhed. Et AUBO køkken er et eksempel på, hvorledes man fuldkommen kan genoplive det måske haltende køkken, og få det til at stråle igen. Hvis der er et specifikt område af ens køkken, man gerne vil have nyt liv, så kommer her en lille guide til diverse tiltag, der atter kan skrue op for køkkenets udstråling.

Guide: Tiltag der sætter ild til køkkenets flamme

Hvert køkken har sine problemer, og kun du ved, hvilke problemer netop dit køkken ligger inde med. Disse forslag kan dog være med til at ranke op i næsten alle køkkener – der er lidt til ethvert problem:

  • Mangler dit køkken nyt liv – bogstaveligt talt? Hvis køkkenet virker fladt og dødt, kan indsættelsen af planter og blomster give et naturligt boost. Du kan sætte krydderurter eller karse i vindueskarmen, sætte skåle med frugter frem på bordet, eller hænge potter/skåle med planter fra loftet.
  • Gør køkkenet mere spændende at se på ved at stille dit grej frem. En populær teknik er at hænge grejet op på væggen. Det giver køkkenet en ny dimension og mere dynamik – og så ser det bare hammer godt ud.
  • Køkkensoklen kan hurtig komme til at se hårdslået ud – den får tæsk af støvsuger, fødder, snavs m.m. At skifte fronten på soklen ud med f.eks. stållaminat kan give et moderne strejf.
  • Du ser anderledes ud i forskellige lys – det samme gør køkkenet. Hvis du vil skrue op for hyggen, så er mindre, varme lamper vejen frem. Hvis du omvendt vil have et lyst køkken, så invester i store spots.
  • En hurtig omgang maling til køkkenets vægge giver hurtigt køkkenet et helt nyt look. Du kan gå efter det moderne med skiftevis matsort og skinnende hvid, eller et mere rustikt look med mere dynamiske farver som f.eks. lyslilla og lysegrå.

Nyt liv i køkkenet kan give dig nyt liv

Det kan være overraskende nemt at give køkkenet nyt liv med blot nogle få justeringer. Dette kan også være med til at give dig nyt liv, når du befinder dig i køkkenet. Det er langt sjovere at lave mad i et køkken, der oser af liv og detaljer, end et stilløst, forfaldende køkken. Nu kan du også med stor iver invitere gæsterne over, for køkkenets genoplivning sætter sig også i gæsterne.

Del artiklen

Comments are closed.