Hvad skal det perfekte hjem indeholde? Dét spørgsmål har vi hørt hundredevis af svar på. Mange af svarene er forskellige, men de fleste kan blive enige om, at et hjem som minimum skal indeholde køkken, stue, soveværelse, kontor og badeværelse. Blandt de adspurgte er der også mange, som mener, at hjemmet først er fuldendt, når det er blevet udstyret med en bar. Har du også altid drømt om en hjemmebar, så er du kommet til de rigtige. Vi vil nemlig afsløre, hvordan du gør det ubenyttede hjørne i hjemmet til et formidabelt barhjørne.

Alliér dig med en dygtig tømrer

Er du ikke selv den store handyman, så vil det uden tvivl give mening for dig at alliere dig med en dygtig tømrer. Er der ingen håndværkere i dit netværk, så kan du sandsynligvis lave en god aftale med den lokale tømrer, som hurtigt kan banke den ønskede hjemmebar på plads. Du har også mulighed for at købe en færdiglavet bar, som blot skal monteres, hvis du ikke har behov for en 100 % unik og skræddersyet bar. Du kan for eksempel købe et sæt med både stole og selve baren. Ønsker du at skabe en eksotisk stemning, så vil en bambusbar være det oplagte valg. Der findes dog også mange andre løsninger.

Shop barudstyr – og masser af det

En hjemmebar skal ikke kun byde på gode siddepladser og masser af bordplads til drinks og snacks. Der skal også være plads til en verden af barudstyr. Udstyr til baren kan med god grund købes på nettet – her er udvalget stort og priserne lave. Du kan bl.a. shoppe vinkølere, serveringsbakker, proptrækkere, sugerør, flaskeholdere, målebægere og meget mere.

Da man hurtigt kan købe sig fattig i barudstyr, er det en god idé at gøre sig nogle tanker omkring det økonomiske. Helt konkret anbefaler vi dig at sætte en grænse for, hvor mange penge du må bruge på udstyr. Grænsen kan for eksempel lyde på 1.500 eller 3.000 kr. Du finder selv ud af, hvad der er passende i dit tilfælde. Ønsker du mere bar tilbehør for pengene, så gå da målrettet efter nogle af de mange gode tilbud på nettet.

Del artiklen