Din hund skal fodres ordentligt. Det er vigtigt, både for at din hund kan have det godt og være sund og stærk, men også for at I begge kan leve i trivsel. Forestil dig for eksempel, hvordan du selv har det, når du ikke har spist i et længere stykke tid – eller får noget mad du ikke kan tåle eller lignende. Derfor er det vigtigt, at du får styr på din hunds fodring, allerede inden du har fået den hjem. Og hvis du gør det ordentligt, kan du også nemt og hurtigt spare penge ved at købe de rigtige mængder.

Få styr på mængderne

Først og fremmest handler det om at få styr på mængderne, som din hun skal fodres i. Her kan du med fordel stille dig et par spørgsmål, som kan pege dig i retning af, hvordan din hund skal fodres. Og arbejder du hen imod svarene på disse spørgsmål, er du kommet langt hen ad vejen allerede.

  • Hvilken type er din hund?
  • Hvor meget vejer den?
  • Hvad er dens fysiske tilstand?
  • Hvor gammel er den?

Læs mere om, hvordan du skal fodre din hund her.

Når du har svaret på disse spørgsmål, kan du også nemmere gå til det sted, hvor du normalt køber hundefoder og finde frem til det rigtige foder. Disse svar giver nemlig både dig og sælgeren nogle værktøjer at arbejde med. Og når I hjælpes ad, kan I også nemmere finde det produkt, der passer til dit budget og selvfølgelig til din hund.

Spar penge uden at gå på kompromis med kvaliteten

Når du finder frem til foderet sådan, er det også muligt at købe i større mængder og dermed spare penge. Og endda mange af dem i det lange løb.

Dog er det værd at huske, at det ikke kun handler om at spare penge. Det handler også om din hund sundhed. For bliver din hund syg på den ene eller anden måde, så kræver det nogle gange noget specielt foder, og så kan man ikke gå på kompromis med prisen. Det er vigtigere, at din hund bliver rask igen.

Ligeledes hvis din hund viser sig at have allergi eller andre vedvarende sygdomme, så går det ikke, at du går på kompromis med foderet. Ofte spiller det nemlig en stor rolle ift., hvordan din hund tackler sine allergier og dens generelle sundhed. Husk også at tegne en forsikring til din hund.

Del artiklen

Comments are closed.