Sådan kan du investere i flere ejendomme

0

Når du er endt på denne side, er det nok, fordi du allerede har en bolig. Vi får hver dag mange besøgende ind, som leder efter gode idéer til deres bolig. En ting som alle disse mennesker har tilfælles er, at mange af dem ejer deres egen bolig. De har oplevet, hvordan deres bolig er steget massivt i værdi de seneste 10-30 år, og det gør, at de har fået blog på tanden, når det kommer til at investere i boliger.

Det holder mange tilbage, at de ikke er helt sikre på, hvordan de kommer i gang med det. Mange er også inspireret af det, fordi de har læst bøger som Rich Dad Poor Dad, hvor han tjener mange penge på ejendomsinvesteringer.

Køb et hus

Hvis du køber et hus, så er det 100% dig, som ejer det. Det er både på godt og ondt. Hvis din bolig stiger massivt i værdi, så er det dig, som tjener hele overskuddet. Men hvis noget skal laves på boligen, så er det dit problem. 

Du skal huske at undersøge regler for, hvis du udlejer dit hus. Her vil vi anbefale, at du snakker med en boligadvokat, så de kan rådgive dig om det er en god idé. Lejere har en række rettigheder, så du kan ikke bruge regne med, at du en dag kan sælge din egen bolig uden problemer. 

Men hvis du har købt den som en hus, som du vil leje ud, kan det være, at du slet ikke interesserer dig for det.

Køb en lejlighed

Mange kan godt lide at købe lejligheder, da de føler, at de har spredt deres risiko lidt mere. Det skyldes, at hvis store ting som faldstammer eller dit tag skal laves, så deles alle ejere af de forskellige lejligheder om udgiften.  

Du skal igen være OBS på reglerne for udlejning og salg. En ejerlejlighed kan være en fin investering, hvor du løbende kan tilkøbe flere lejligheder og lade din formue vokse på den måde.

Køb dig ind i et større byggeprojekt – alle kan være med

Tidligere var det sådan, at du kun kunne være med til at investere i et stort bygge- eller boligprojekt, hvis du havde mange penge. Men i dag kan alle være med. 

Det skyldes crowdfunded ejendomsinvestering, hvor du køber en lille andel af et større byggeprojekt. Nogle gange kan du investere helt ned til 100 kr., så alle kan være med.

Kort opsummeret fungerer det ved, at nogle skal have finansieret et bygge- ejendomsprojekt, og så har de en række muligheder for at finde kapital til det. En af disse metoder er crowdfunded ejendomsinvestering, hvor de kan smide deres projekt op på en hjemmeside, hvor alle så kan købe en andel. Hvis du vil vide mere, så kig i denne store guide.

Det gode ved crowdfunded ejendomsinvestering er, at du kan være med i store projekter, og du kan sagtens investere i det, mens du opbygger din egen portefølje af ejendomme.

Del artiklen

Siden indeholder reklame mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk