Sådan kan du spare penge på dine boligudgifter

0

Der er i dag rigtig mange der konstant er på udkig efter nogle muligheder for at spare lidt penge i det månedlige budget. Et betyder at man leder efter noget der kan give lidt luft i økonomien og derfor skærer man ofte ned på ting, opsiger abonnementer og finder billigere alternativer på for eksempel forsikringer. Dog er der et andet sted man også kan kigge og det er ens hjem. Gør man det mere besparende er det nemlig ikke kun godt for ens pengepung, det vil også blive langt mere energirigtigt hvorfor man også bliver bedre til at tilgodese miljøet. Lyder det interessant? Så bør du læse med her nedenunder og også få utraditionelle ideer til din indretning fra inspirationtilbolig.dk.

Gør dig nogle fremtidssikre investeringer nu

Når man gerne vil spare lidt penge og samtidig tilgodese det om noget trænge miljø som vi dagligt er med til at belaste mere og mere, så kan det således være en god ide at tage et kig på ens personlige hjem. Ofte er der nemlig en del foranstaltninger som man kan gøre sig. Det handler blot om at tænke lidt ud af boksen og måske gøre sig nogle investeringer nu, som først vil give et rigtig godt afkast med tiden.

Er dine elapparater af en høj energimærkning?

For det første skal du gå en runde i dit hjem og tage et kig på alle dine elapparater. Det være sig hårde hvidevarer lige såvel som den elkoger og din brødriser. Det er nemlig nogle af disse ting som der kan sluge rigtig meget energi. Det kan derfor i nogle tilfælde betale sig at investere i nogle nye af disse produkter for på den måde at få et andet med en langt højere energimærkning. Det betyder nemlig at produktet bliver mere energibesparende og det er godt for både dig og miljøet.

Skift alle dine elpærer ud med nogle energibesparende modeller

Derudover skal du også kigge på alle dine lamper. Hvad er det for nogle pærer som du har sat i dem? Sørg for at det er nogle energibesparende modeller, såedes det næsten ikke koster hverken dig eller miljøet noget som helst når du tænder for dit lys eller hvis du en dag har lige lovlig meget lys tændt på en gang eller i længere tid.

Er dine døre og vinduer efterhånden ved at være af ældre dato?

Dine døre og vinduer kan også være en stor synder. Hvis det er nogle ældre modeller som du har lever de nemlig i dag ikke længere op til standard som der produceres efter. Nye døre og vinduer er således langt mere energirigtige end dom som tidligere er produceret og de er derfor bedre til at holde varmen inde og kulden ude. Det betyder at du kan se en fordel på din varmeregning lige såvel som der vil være lunt indenfor i dit hjem Tag også et kig på karmene udendørs som er rundt om dine døre og vinduer. Er de af træ eller af en aldre dato kan de nemlig også på grund af både tidens tand og det danske vind og vejr enten være rådnet helt væk eller være utætte. Og det får også varmen til at smutte ud og kulden til at sive ind.

Gør brug af skydedøre frem for de almindelige døre

Noget der er lidt mere utraditionelt, er at skifte dine døre til skydedøre. Med skydedøre skabes der nemlig ikke en kraftig cirkulation hver gang en dør åbnes eller lukkes, og derved bevares varmen i rummende frem for at en eventuel kuldesky føres rundt i hjemmet.

Del artiklen