En utæt bruser er enhver persons værste mareridt. De færreste ved nemlig, hvad de skal stille op med en drilsk bruser. Gudskelov er det ikke raketvidenskab at reparere en traditionel bruser – om end man gerne skal være en smule handy anlagt. I artiklen vil vi komme med vores bedste bud på, hvordan du kommer udfordringerne med din bruser til livs.

Min bruser drypperdet varme vand virker ikkeder kommer nærmest ikke noget vand ud – problemerne er mange. Oplever du noget af førnævnte, så skal du fortsætte læsningen, da der venter dig en masse kvalificerede råd til at fikse diverse problemer.

Vent med at købe en ny bruser

Det er først og fremmest vigtigt at understrege, at du ikke nødvendigvis skal bruge en spritny bruser, blot fordi din bruser er en anelse utæt eller driller på anden vis. Som regel skal der kun udskiftes et par mindre dele og / eller justeres på forskellige områder. I sjældne tilfælde vil skaderne være så omfattende, at det set med økonomiske briller vil give bedre mening at udskifte bruseren helt. Dette kan du dog ikke tage som en selvfølge.

Et nyt blandingsbatteri kan formentlig gøre det

Der kan være mange naturlige og mindre naturlige grunde til, at din bruser ikke virker, som den burde. Din opgave vil i første omgang være at undersøge, hvorfor den ikke virker, så du kan tage affære på det. Som regel kan man nøjes med at udskifte blandingsbatteriet. Du kan i den forbindelse tjekke udvalget af blandingsbatterier ud på nettet. Denne del koster som regel omkring 1.000 kr. Det er altså ingen større udskrivning – slet ikke sammenlignet med prisen på en helt ny bruseløsning.

Ring til en fagmand

VVS’ere er sat i verden for at løse sådanne udfordringer, så hvorfor ikke tage kontakt til en sådan fagmand? Så slipper du for at skulle bruge yderligere tid og kræfter på at tænke over, hvorfor bruseren dog ikke virker. VVS’eren vil med sikkerhed kunne finde fejlen og rette op på den, så du atter kan tage lange og komfortable bade. Vedkommende vil også kunne komme med en faglig vurdering af, om det overhovedet kan betale sig at foretage en reparation. Skulle det blive nødvendigt, kan fagmanden også hjælpe dig med monteringen af en ny bruseløsning.

VVS’ere er en smule dyre i drift, men regner du lidt på, hvor meget tid du kan spare ved at få en anden til at lave din bruser, så vil du opleve, at udgifterne alligevel ikke er så høje.

Del artiklen

Comments are closed.