Flytninger er noget af det, som virkelig kan aflede mange forskellige følelser. Nogle flytninger er fantastiske, fordi man skal flytte fra et mindre og måske usselt sted til noget større og mere lækkert. Mange flytninger er forbundet med sentimentalitet, fordi man har så mange gode minder fra sit gamle hjem. Andre flytninger er forbundet med sorg, fordi man skal efterlade venner, familie og kollegaer.

Fælles for alle flytninger er dog, at der er ingen, der har lyst til at bruge oceaner af tid på selve flytteprocessen. Allerhelst ville man kunne trylle alle sine ejendele fra den ene bolig til den anden med et fingerknips.

De fleste vil hellere bruge deres tid på at indrette den nye bolig på en sådan måde, at den bliver endnu mere fantastisk at bo i end den foregående. At slæbe tunge møbler op og ned ad trapper og leje en trailer i IKEA, som man så kan køre frem og tilbage med adskillige gange… ja, det mister ret hurtigt sin charme.

Opskriften på en nem flytning

Så hvordan sikrer man sig, at den kommende flytning bliver så smertefri som mulig? Vores erfaringer viser, at et flyttefirma virkelig kan hjælpe med alt det praktiske i forbindelse med en flytning. De tager sig af det hårde arbejde og sørger for, at alle dine møbler kommer sikkert frem og ind i din bolig. Så slipper du for at stå med al besværet og kan i stedet bruge din tid på dét, der giver mening for dig.

For nogle betyder det ekstra tid til at sige farvel og tak til alle dem, som man flytter fra. For andre betyder det, at man kan køre i forvejen og få 100 % styr på indretningen af den nye bolig, inden flyttebilen ankommer.

Uanset hvordan du vælger at bruge den ekstra tid (og den mindre dårlige ryg), så kan du være sikker på, at det bliver en mindre smertefri flytning, hvis du finder nogen, der kan hjælpe dig. Og ja, det kan være mere fristende at shanghaje en håndfuld venner, som kan betales med en pizza og en øl, men det er faktisk ikke så dyrt at få en professionel flyttemand til at hjælpe.

Indhent eventuelt et flyttetilbud eller to fra nogle forskellige firmaer og se selv, hvad de kan gøre det for. Så kan du og vennerne bruge tiden sammen over en frokost eller en tur i biografen i stedet.

Del artiklen

Comments are closed.