For at indrette en hyggelig stue skal du selvsagt bruge en ergonomisk, moderne og praktisk sofa. Sofaen kan dog ikke stå alene. For at sætte prikken over i’et skal der også investeres i et sofabord. Ligesom det kan være svært at vælge den rette sofa, så kan valg af sofabord også volde problemer. Derfor hjælper vi dig i dag med at vælge det ideelle sofabord til din stue.

Du skal have mange faktorer in mente

Et sofabord skal ikke kun have den rigtige størrelse og farve. Der skal også tages højde for mange andre faktorer. Der skal i særdeleshed sættes fokus på følgende:

  • Farve
  • Højde
  • Pris
  • Kvalitet

Farve

I forhold til farven, så gælder det selvfølgelig om at finde et bord, der farvemæssigt matcher eller komplimenterer sofaen og resten af stuen. De klassiske farver er sort, grå og hvid, men der er også mulighed for at købe sofaborde i mere iøjnefaldende farver. Derudover er det populært at købe sofaborde i træ.

Højde

Dernæst er det alfa og omega, at sofabordet har den rette højde.

Om du skal bruge et højt eller lavt sofabord afhænger af, hvordan du forventer at bruge bordet.

Har du planer om at drikke kaffe og spise frokost ved bordet, så kan det være en god idé at vælge et højt bord.

Pris

Sofabordet skal også have en fornuftig pris, så du ikke skal gå i minus for at få råd til bordet. Vores oplevelse er, at der findes sofaborde i alle prisklasser, så du kan helt sikkert også finde et, som du har råd til. Vær dog opmærksom på kvaliteten, som vi kommer ind på nedenfor.

Kvalitet

Slutteligt er der kvaliteten, som bestemt ikke er uden betydning.

Skal du have et sofabord, der kan holde til at blive flyttet rundt på, og som tåler at komme i kontakt med både varme og kolde genstande, så skal kvaliteten være i orden.

Del artiklen

Leave A Reply