Seks tips til at undgå at blive låst ude i fremtiden

0

De fleste har prøvet at være låst ude. Derfor er de fleste også klar over, at det ikke er sjovt. Heldigvis findes der en række gode løsninger, du kan bruge til at forebygge, at det sker i fremtiden. Herunder får du seks tips til netop dette.

1. Læg dine nøgler et synligt sted i hjemmet

I de fleste tilfælde, hvor nogen er blevet låst ude, er det fordi, at de har glemt deres nøgle. Det kan du undgå ved at have din nøgler liggende et synligt sted i hjemmet. Det kan eksempelvis være på en reol i entréen, hvor du også har din jakke hængende.

2. Sæt husnøglen sammen med bilnøglen

Der er mange danskere, der hver dag kører på arbejde. Derfor skal de også have deres bilnøgle med. Af følgende grund er det en god idé at sætte din husnøgle sammen med bilnøglen. På denne måde kan du nemlig være sikker på, at du ikke ender med at komme afsted uden husnøglen.

3. Få en nøgleboks med kode

Hvis det skulle ske, at du har glemt din nøgle og derfor ikke kan komme ind, så er det en god idé at have en ekstranøgle i en nøgleboks. Denne boks skal selvfølgelig være med kode, så det kun er dem, der kender til denne kode, der kan få fat i nøglen.

4. Skift dine låse ud med en kodelås

Der skal ikke være nogen tvivl om, at vi lever i en moderne tidsalder. Derfor behøver vi ikke længere at have en fysisk nøgle til vores hoveddør. Du kan blot vælge at skifte låsen ud med en kodelås. På denne måde skal du blot huske koden til døren og ikke en nøgle.

5. Elektronisk lås med Bluetooth

Hvis du ikke synes, at det er sikkert nok med en kode, så kan du også vælge en elektronisk lås med Bluetooth. Her skal du enten holde en chip eller din smartphone op til låsen. Når låsen har godkendt enheden, så kan du låse den op. Det medfører, at du blot skal have din smartphone med dig.

6. Hav altid et nummer til en låsesmed ved hånden

Skulle det ske, at du er blevet låst ude, så er det en fordel at have et nummer til en låsesmed ved hånden. Det befrier dig fra at skulle bruge lang tid på at finde en låsesmed. Kender du f.eks. nogen, der arbejder med dette, så kod deres telefonnummer ind i din kontaktbog.

Kilde: Hovedstadens Låse-Service – låseservice Kbh

Del artiklen

Siden indeholder reklame mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk