Med over 10 års erfaring er NHgardiner.dk nogle af de førende inden for branchen. De har bosted i Ringsted, men leverer gardiner til hele landet, og har gjort det succesfuldt igennem et årti. De slår sig på deres formidable service og store udvalg.

De rette gardiner til din bolig

NHgardiner tilbyder gardiner til enhver bolig. Om du lige er flyttet i ny lejlighed eller hus, måske bare har brug for et nyt pift til din indretning eller endda leder efter en gave til en ven eller veninde, så har NHgardiner helt sikkert det helt rigtige produkt til dig. De sælger blandt andet klassiske træpersienner udført i flot træ med flotte årer, som ville fuldende den klassisk indrettet villa eller lejlighed. Er du måske til det mere farverige og nymoderne minimalistiske look, tilbyder de f.eks. panelgardiner som kan bruges fra gulv til loft og bidrager med en helt nyt look til rummet. Klik ind på NHgardiner.dk for at se det store udvalg.

Gardinbussen

NHgardiner tilbyder den fantastiske service som de kalder Gardinbussen. Det er simpelthen en bus fyldt med alle deres prøver på de forskellige gardiner. Du kan bestille Gardinbussen på deres hjemmeside, hvorefter aftale, den vil komme hjem til dig for at løse lige præcis dit problem, og brainstorme dit nye interiør look. Sammen med en fagkyndig kan du diskutere de forskellige krav samt ønsker du måtte have. De gør det muligt at se farverne og materialer i sammenhæng med din nuværende indretning og farvesammensætning. Dét er en service du ikke ser mange steder, og befrier dig samtidig fra at stå i kø i en almen butik der forhandler gardiner.

Søvn af god kvalitet

Vi bruger som mennesker cirka en tredjedel af vores levetid på at sove. Flere forskere påpeger at søvn har en væsentlig større indflydelse på vores daglige omgang, end vi lige går og tror. Derfor er danskerne begyndt i større grad at indrette deres soveværelser med flere tiltag for at bidrage til den gode dybe søvn. Blandt de her tiltag er mørklægningsgardiner af ordentlig kvalitet så du kan forbedre din søvn. NHgardiner tilbyder flere gardiner som kan bruges til mørklægning for yderligere at forbedre din levestandard. Et andet tiltag for at forbedre søvnoplevelsen er et køligere værelse. Det kan godt blive et problem om sommeren med insekter eller om dagen med bier. Derfor kan gardinerne installeres med et myggenet som passer til lige dit vindue parti, da de tilbyder gratis opmåling. Ydermere i nettet finder du et pollen filter, som kan være et stort problem for pollenallergigere om sommeren, da det kan være yderst ubehageligt at sove i et varmt soveværelse fordi du ikke kan åbne vinduerne. Tag et kig på det store udvalg og køb gardiner her.

Leave A Reply