Det er ferieminder, som sent går i glemmebogen ved købet af et EBK fritidshus. Samtlige kvadratmeter er arkitekttegnede præcis efter jeres præferencer, mens synlig træbeklædning og moderne komfort bare gør sommerhusstemningen komplet. Så når fri- og feriedagene viser sig i kalenderen, er fritidshuse fra EBK enhver families foretrukne åndehul og naturlige fristed i mange år frem.

Moderne sommerhushygge

I et EBK fritidshus kan store som små lave noget andet, end de kan derhjemme til hverdag. Eksempelvis ligger det lige til højrebenet at dyrke fællesskabet og få hverdagen på afstand i sommerhusets opholdsrum eller uden for.

For når det danske vejr viser sig fra sin bedste side, vil fritidshusets udendørs arealer uden sammenligning blive jeres foretrukne sted at opholde jer. Til tonerne af fuglefløjt kan I lege på græsplænen, nyde solens stråler, spise en let frokost sammen eller nyde duften og lyden af bøfferne på grillen, mens de lune sommeraftener ubemærket bliver til nætter.

Er vejret ikke til vandkampe eller afslapning i solen, vil det glæde alle i familien, at komforten er i top indendørs. Intet er tilfældigt, og der er bestemt ikke gået på kompromis med noget, hvilket bliver klart allerede ved første sekund. Et andet ekstrastort plus er desuden, at I som ejere af et EBK fritidshus individuelt kan tilpasse planløsningen og indretningen præcis efter jeres egne drømme og behov. Det er med andre ord op til jer, hvor mange opholdsrum, badeværelser og soverum der skal være. Måske I endda vil have et tilstødende anneks, hvor overnattende gæster kan pakke kufferterne ud.

Når det kommer til fritidshusets inventar, er valget ligeledes op til jer. Et sommerhus skal være et sted, hvor batterierne kan lades op – så derfor er det meget vigtigt, at I har et fristed, hvor I kan føle jer tilpasse. Ja, nærmest hjemme.

Bæredygtigt fristed – også i årene frem

Det kan godt være, at jeres kommende EBK fritidshus er nyt og moderne, men der er stadigvæk en række stiltræk fra den klassiske sommerhusatmosfære succesfuldt velbevaret. Hos EBK indgår naturens eget DNA nemlig i samtlige uden- og indendørsbeklædninger. Langsomt voksende grantræer fra det nordlige Sverige bliver anvendt i stort set alle EBKs produktioner. Fordelen ved at benytte svenske granner er, at træerne har tætte årringe samtidig med, at træsorten er vant til det kølige klima, som der sommetider er i Danmark. Fugt og vand trænger dermed ikke sådan lige ind i træet, hvor duften af grannåle kan få alle til at føle sig som en del af naturen.

At EBK tager sig godt af miljøet og udviser ansvarlighed, kommer også til udtryk ved, at hver eneste gang et træ fældes til sommerhus produktionen, så plantes der et nyt. I kan dermed trygt have ro i jeres maver over at være ansvarsfulde sommerhusejere med nøglerne i hånden til jeres nyopførte, miljøvenlige EBK fritidshus.

Del artiklen

Comments are closed.