Så skal du selvsagt ikke gå efter et masseproduceret køkken. En kort rundspørge blandt danske boligejere viser, at mange tænker, at et unikt køkken, fremstillet efter individuelle præferencer, koster en formue. Virkeligheden er dog en anden. I dag kan man rent faktisk få designet og fremstillet et skræddersyet køkken til en overkommelig pris. Denne viden vil være interessant for dig, der enten er i gang med at bygge hus eller blot ønsker at udskifte dit gamle køkken.

Kustomhouse.dk er et besøg værd

Kustomhouse.dk er en af de hjemmesider, man bare skal besøge, hvis ønsket er at købe et skræddersyet køkken. Denne danske virksomhed har nemlig specialiseret sig i produktion og salg af unikke køkkener. Målgruppen er kræsne boligejere med sans for stil og detaljer. Der er tale om fantastiske snedkerkøkkener, der er både designet og fremstillet på dansk jord. Dansk kvalitet er normalt forbundet med høj kvalitet – også i dette tilfælde.

På hjemmesiden kan du ikke kun blive klogere på virksomhedens værdier og historie. Du kan også få et indblik i deres mange løsninger, ligesom du kan booke et møde. Kostumhouse.dk er mest kendt for at forsyne danskerne med unikke snedkerkøkkener, men tilbyder også badrumsmøbler og totalindretninger i samme høje kvalitet.

Skræddersyet fra ende til anden

Hvad indebærer et skræddersyet køkken?

Du bliver positivt overrasket, hvis du tror, at man kun har indflydelse på køkkenets farve. Du kan nemlig også bestemme en lang række andre faktorer. Glæd dig bl.a. til at opleve en masse træsorter, forskellige bordplader, køkkenskuffer og meget andet. Førnævnte virksomhed er så fleksible, at de har valgt at reklamere med følgende; ALT kan lade sig gøre. Sætter du pris på leverandører, der ser muligheder frem for begrænsninger, så har du her et godt bud på din næste køkkenleverandør.

Prisen kommer an på dine valg

Vi ville hjertens gerne give dig svar på, hvad et skræddersyet køkken koster, men det er desværre ikke helt let. Prisen vil nemlig helt og aldeles afhænge af dine individuelle valg. Der er nemlig nogle elementer, der er dyrere end andre. Har du derfor et budget, som du gerne vil holde dig inden for, så oplys dette, når du tager kontakt til leverandøren. Som udgangspunkt råder vi ikke til, at man går på kompromis, når det kommer til køkkenet, men det er selvfølgelig vigtigt, at købet er økonomisk forsvarligt.

Del artiklen

Comments are closed.