Hvis du skal flytte i en mindre bolig, er det ikke sikkert, at du kan have alle dine møbler med. Er det tilfældet, er du nødt til at finde ud af, hvad du skal gøre med de møbler, som du ikke kan have med. I denne anledning er der flere mulige løsninger. Derfor handler det om at vælge, hvad du anser som værende den mest ideelle.

1. Du kan sælge dem

Ved du, at du ikke skal bruge dine møbler igen, kan du blot sælge dem. Det er de færreste møbler, der ikke kan sælges, om end det ikke er alle møbler, man kan få lige mange penge for. Er der tale om en række ældre møbler fra IKEA, er det ikke sikkert, at du får en stor pose penge for dem, men de kan dog sagtens sælges.

2. Du kan placere dem midlertidigt i møbelopbevaring

Der findes flere løsninger, der kan bruges, hvis du ønsker at beholde dine møbler, men ikke har plads til dem i din nye bolig. Den nemmeste løsning er at finde et sted, hvor de tilbyder midlertidig møbelopbevaring. Her betaler du blot en beskeden månedlig sum for at have dine møbler opbevaret, indtil du ved, hvad du skal med dem.

Faktisk er der flere flyttefirmaer, der har et lager, hvor de tilbyder dette. Derved kan du få en samlet pris på opbevaring og flytning. Det vil ofte give dig en bedre pris. Derfor er det også en god måde at gøre det på. Vil du opbevare dine møbler, så er det vigtigt, at de bliver opbevaret på et lager, hvor de er opvarmet og sikret.

3. Du kan give dem til familie

Hvis du ikke ønsker at sælge dine møbler, men heller ikke vil placere dem i møbelopbevaring, kan du forhøre dig hos familiemedlemmer, om de ønsker at overtage dem. Der er sandsynligvis nogen i din familie, der godt kunne bruge nogle nye møbler. Derfor er det også en fin måde at afhænde dine møbler på.

Du kan også fint bruge denne løsning, hvis du blot er på jagt efter et sted, hvor de kan stå midlertidigt. Der er sikkert også nogen i din familie, der ikke har noget imod, at de blot kan låne og bruge dine møbler, indtil du selv får brug for den igen. Derfor er det også noget, der er værd at have med i dine overvejelser.

Del artiklen

Comments are closed.