Det kan hurtigt komme til at virke som den kedelige del af et børneværelse, når man skal gøre plads til puslebordet. Men sådan behøver det slet ikke være. Puslebordet er ganske vist uundværligt, når man får en lille ny i familien, men det er ikke nødvendigvis en uundværlighed, der blot står i vejen for mere legetøj eller pynteting i hjørnet af værelset. Der er faktisk rigtig mange fine måder, hvorpå du kan indrette det nye børneværelse uden at lade dig begrænse af puslebordet, og den plads det optager.

3 smarte måder at indrette børneværelset med puslebord

Der er et utal af smarte måder, hvorpå du kan indrette dit børneværelse hyggeligt, praktisk og funktionelt med et puslebord. Her har du tre af dem.

En god løsning er at anskaffe sig et puslebord til væggen (et væghængt puslebord) – som kan slås op og ned. På den måde optager puslebordet ikke plads på værelset, når det ikke er i brug. Så kan du måske alligevel få plads til det lille ekstra dukkehus eller en togbane på børneværelset.

En anden smart måde, hvorpå du vil skabe idéen om et mere rummeligt børneværelse, er med et stilrent puslebord i lyse farver med masser af luft mellem benene. Hvis du investerer i et puslebord med et lettere udtryk, vil det pludselig ikke føles som et stort tungt møbel midt i børneværelset. BudtzBendix har blandt andet et godt bud på sådan ét puslebord af navnet Changingtower – moderne, stilrent og let, hvor der også er plads til en lille kasse under til opbevaring.

En smart måde, du kan inkorporere et puslebord på, er ved at lade det indgå i et andet møbel. På den måde optager ingen af møblerne så meget plads, som de ellers ville have gjort. Altså har du både ét ekstra funktionelt møbel, samtidig med du ikke optager nær så meget plads, som du ellers ville have gjort.

Det er oplagt at slå kommode og puslebord sammen i én puslekommode. På den måde behøver du heller ikke gå fra én side af børneværelset til den anden for at give din lille guldklump tøj på. Du skal blot anskaffe dig en pusleplade til din kommode, og så er du good to go. Det er altså ikke blot et funktionelt møblement, du har skabt – det er også utroligt praktisk og meget lettere at klæde baby på, når alting er samlet.

Vælg et puslebord af kvalitet

Uanset hvilken løsning du ender med at vælge til børneværelset, så er det naturligvis vigtigt, at du vælger en løsning af kvalitet. Du vil komme til at bruge lang tid ved puslebordet sammen med din lille ny, og det er vigtigt, det er komfortabelt for din baby at ligge på puslepladsen. Ligeledes er det en god idé at investere i et puslebord af kvalitet, da du på den måde er sikker på, det vil holde længere – måske endda til en efternøler.

Et sidste tip er at investere i en uro eller andet sjovt, som baby kan kigge på, imens du pusler – så bliver pusleoplevelsen lidt sjovere både for din lille guldklump og dig selv.

Del artiklen

Comments are closed.