Går du og drømmer om at få en fast sommerresidens, hvor du og din familie kan nyde sommeren og slappe af i weekender, helligdage og ferier? Så læs videre her! I denne artikel giver vi dig nemlig nogle tips til, hvordan du kan få dit eget sommerhus, uden det behøver at koste dig en formue.

Når du har købt dit sommerhus, har du desuden mulighed for at tjene penge på sommerhusudlejning. Hvert år er der tusindvis af danske sommerhuse, der bliver lejet ud til turister. Er der perioder af året, hvor du ikke selv vil bruge dit sommerhus, kan du her leje det ud, og derved supplere din indtægt. Der findes mange udlejningsbureauer, der kan hjælpe dig med dette.

Kig efter ældre sommerhuse i god stand

Hvis du gerne vil have et billigt sommerhus, kan det være en idé, at tage et kig på de sommerhuse, der har nogle år på bagen. De ældre sommerhuse, der er bygget i 70’erne eller 80’erne er ofte billigere end helt nye sommerhuse. Når du køber et ældre hus, er det dog også en god idé, at have en håndværker eller en anden fagmand med ud og besigtige sommerhuset inden du køber det. Har du ikke selv forstand på byggeri og huse, kender du sikkert én i den omgangskreds eller familie, der vil tage med ud og kigge på sommerhuse.

Pointen i ovenstående er, at du selvfølgelig ikke skal ende med at stå med et gammelt sommerhus, der er i så dårlig stand, at det kommer til at koste dig en formue at istandsætte. Kig derimod efter gode og solide sommerhuse, som med enkle midler og få investeringer kan føres up-to-date.

Beliggenheden har selvfølgelig også betydning for prisen på sommerhuset. Her er må du gøre op med dig selv, om du vil gå på kompromis med beliggenheden for til gengæld, at få et billigt sommerhus. Det er klart, at sommerhuse i de mest populære og fashionable sommerhusområder er væsentlig dyrere end sommerhuse, der ligger lidt væk fra de mest populære turistområder.

Realisér sommerhusdrømmen nu

Det er de færreste, der kan finansiere en stor investering, som et sommerhus, kontant. De fleste mennesker er derfor afhængige af, at skulle finansiere sommerhuskøbet med et lån. Pt. er lånevilkårene utroligt gunstige, da renten er meget lav. Derfor er det ret billigt, at finansiere sommerhuskøbet netop nu og derfor er tidspunktet også rigtig godt, i forhold til at føre sommerhusdrømmen ud i livet.

Del artiklen

Comments are closed.