Har du også stået og overvejet, om det er tid til at få malet huset, men endt med at udskyde det, fordi det simpelthen bliver for dyrt? Sådan går det for mange, fordi man hurtigt tjekker prisen på den maling man gerne vil bruge, og så er beløbet bare skyhøjt.

Du kan dog spare penge, hvis du sætter lidt tid af til at undersøge forskellige priser. Der kan virkelig være gode penge at spare ved at købe maling på tilbud.

Sammenlign nemt og hurtigt priser online

Den nemmeste måde at spare penge er at undersøge prisen på malingen ved mange forskellige forhandlere. Hvis du ikke er bange for at købe maling på en webshop, kan du på ganske få minutter undersøge prisen hos mange forskellige forhandlere på den maling du er på udkig efter.

Hvis du f. eks. ved, at du skal bruge Dyrup vægmaling i hvid med glans 8, så kan du søge på en prissammenligningstjeneste som Pricerunner, Så vil du blive præsenteret for prisen på samme maling fra en lang række forskellige forhandlere, og dermed kan du lynhurtigt finde den billigste forhandler.

Find en anerkendt og troværdig forhandler når du køber online

Når du så har fundet den billigste forhandler er arbejdet ikke helt ovre. Man hører så meget om falske netbutikker og webshops med dårlig service eller alt for langsom levering. Derfor skal der lige bruge lidt ekstra tid på at tjekke webshoppen med den bedste pris. Det er heldigvis også ret hurtigt gjort.

I første omgang kan du tjekke om webshoppen er E-mærket. I så fald vil der typisk være et mærke på forsiden, der viser at webshoppen er E-mærket. Normalt vil du så kunne klikke på mærket, der vil tage dig videre til E-mærkets hjemmeside, hvor der står at webshoppen er E-mærket. Hvis den er det, kan du være helt tryg ved at handle her. For at blive E-mærket skal webshoppen nemlig leve op til en række strenge krav, der sikrer forbrugerens rettigheder.

Hvis webshoppen ikke er E-mærket, kan den dog alligevel sagtens være troværdig. Det er ikke alle webshops der vælger at blive E-mærket, fordi det også koster et væsentligt medlemsgebyr. Så kan du i stedet tjekke anmeldelser af shoppen.

Tjek hvor mange anmeldelser webshoppen har på Trustpilot, og hvilke oplevelser andre kunder har haft. Det er altid mere troværdigt, hvis der findes flere hundrede anmeldelser. Ellers kan man frygte at en stor del af anmeldelserne er lavet af nogle med tilknytning til webshoppen, og så er de ikke så pålidelige.

Med disse råd skulle du være klædt bedre på til at få malet huset til en billigere pris og samtidig være helt tryg ved at bestille malingen online.

Del artiklen

Comments are closed.