Elsker du også at holde havefester? Så skal du læse med her.

Havefester kræver en hel del planlægning, og det er netop derfor, at vi anbefaler dig at gå i gang med netop den del allerede nu. Det skader ikke at være i god tid, og jo bedre du planlægger forud for havefesten, jo mindre stressende bliver det til selve begivenheden.

Læs med her og få en række gode tips og tricks til, hvad du kan og bør planlægge allerede nu.

Lej et telt

Det er aldrig til at vide, hvordan vejret bliver her i Danmark. Selvom vi har haft ret så gode og varme sommermåneder de seneste år, så kan det sagtens se anderledes ud i år. Og ville det ikke være typisk, hvis det netop begyndte at regne den dag, hvor du har bestemt dig for at holde din havefest?

Det er netop derfor, at du skal sørge for at leje et telt.

På nettet kan du finder masser af muligheder for udlejning af telt til din havefest. Brug gerne lidt tid på at undersøge de forskellige udbydere af teltudlejning for at finde det bedste tilbud.

Køb drikkevarer – og masser af dem

Hvis du allerede nu ved, at der med stor sandsynlighed kommer til at blive drukket en del øl, cider eller vin til din havefest, så kan du allerede nu så småt begynde at købe tingene hjem.

Du kan eventuelt i de kommende par uger holde lidt ekstra meget øje med tilbudsaviserne og se, om det lokale supermarked ikke sætter priserne på deres gode vin ned. Eller måske kan du tage en køretur sydpå mod Tyskland? Mulighederne er mange.

Er der ikke plads til alle drikkevarerne i dit køleskab, så opbevar dem da i garagen eller i kælderen. Og hvis du ikke selv har plads til tingene, så kan du måske få en god ven eller familiemedlem til at opbevare det for dig?

Lav et budget

Du kan desuden – med fordel – begynde at lægge et budget med fokus på de udgifter, du kommer til at have i forbindelse med den store havefest. Hvor meget kommer tingene helt præcist til at koste?
Udlejning af telt kan være en større post, men der er også billige muligheder. Ørsted Teltudlejning er for eksempel en af de muligheder, du har for at vælge et pålideligt firma, der lover gode telte til diverse begivenheder.

Hvis du allerede nu begynder at lave et budget, så kan du også bedre få et overblik over, hvor mange penge du har tænkt dig at bruge på hvad. Og så undgår du også en grim overraskelse senere hen, når festen er ovre.

Del artiklen

Leave A Reply