I de kolde vintermåneder og det kedelige efterår går mange derhjemme og ønsker sig tilbage til en dejlig sommeraften med en varm brise. Alt sammen på ens dejlige terrasse fyldt med de mennesker, der står en aller tættest og selvfølgelig gerne med et glas kold rose. Læs mere her og en større indsigt i udvalget af terrasser og deres mange fordele.

Det gode vejr skal udnyttes i det fri

Som de fleste er bekendt med, så er det danske vejr til tider meget svær at forudse. Derfor er der også god grund til at udnytte den dejlige sommertid og forårstid, når den endelig kommer til syne og kan mærkes. Ligegyldigt om man har et fritidshus, vila eller kolonihavehus vil man opnå fordele ved at have en terrasse af træ. Det giver muligheden for at indrette et ekstra rum udenfor, som kan skabe hyggelige og uundværlige stunder hinanden imellem.

Flere vælger at indrette terrassen med lækre lounge møbler, hvor der er plads til at spille et spil eller nyde et godt glas vin med familie og venner. Samtidig er der muligheden for at opstille et spisebord, der er central for en dejlig grillaften. Her vil luften summe af god energi og velvære. Ligeledes vil træ være et godt materiale, der giver et flot udseende og passer sammen med alle stilarter. Det giver et præg af den nordiske stil, der er fængende og flot i udtrykket mange år frem.

Din terrasse uden kompromis

Ethvert hjem har forskellige præferencer og ønsker til deres have. Inden for terrasser findes der et bredt udvalg af forskellige muligheder, så man er sikker på at få et resultat, der er tilfredsstillende. Der er dog nogle enkelte faktorer, som er med til at sikre et godt resultat.

  • Størrelsen skal være passende
  • Beliggenheden er vigtig
  • Formen skal fungere

Størrelsen på ens terrasse er vigtig, som hverken skal være for stor eller for lille. Her er det blandt andet familiens størrelse og forventningen til brugen, der skal forventningsafstemmes forinden bebyggelsen. Ydermere er det størrelsen på ens egen have, der vil have en betydning. Mange prioriterer fortsat at have større arealer fri til græs og leg.

Beliggenheden er vigtig, hvis man gerne vil kunne sidde et solrigt sted i løbet af dagen. Derudover er det også et spørgsmål om, terrassen skal ligge op af huset eller væk fra huset. Hvis man vælger en terrasse i haven, så er der bedre mulighed for at sikre sig de solrige dage.

Selve formen er ikke afgørende i valget af terrasse. Det er dog mere essentielt, at den fungerer til det omgivende rum. Ved at bygge i træ er der næsten uendelige muligheder for at sikre sig et vellykket resultat.

Grøn- eller brunimprægneret terrasse træ

Når man skal lægge terrasse så vil valget af træsort være med til at skabe udtrykket. Det giver et unikt udtryk til den enkelte have og har alle sin charme. Her vil man mange gange skelne mellem valget af grøn og brun imprægneret terrasse træ.

Del artiklen

Leave A Reply