Rigtig mange danskere har en brændeovn hjemme i stuen eller måske endda udestuen. Det betyder også, at den gennemsnitlige dansker med brændeovn hurtigt kommer igennem en hel del brændsel – og det kan hurtigt blive dyrt for ens pengepung.

Hvis du er en af de mange danskere, som efterhånden er blevet godt træt af at bruge alt for mange penge på dette, så skal du læse med her. Her kan du nemlig få nogle tips og tricks til, hvordan du sparer penge på brændsel.

Gå efter tilbuddene

Der er mange forskellige firmaer derude, som sælger brændsel, og derfor behøver du heller ikke at betale overpris for brændsel.

Meget ofte har vi danskere tendens til bare at smutte hen til den lokale forhandler og finde noget godt brændsel der, som vi kan slæbe med hjem til vores brændeovn til de kolde vintermåneder. Men meget ofte er det også det, som koster allermest.

Den lokale forhandler kan nemlig godt være den eneste i lokalområdet, som faktisk sælger brændsel, og derfor oplever han eller hun heller ikke nogen konkurrence, som kan være med til at drive prisen i bund. Det er netop derfor, at du skal tænke smart, når du køber brændsel.

En måde, hvorpå du altid kan finde flere forhandlere på er ved at bruge internettet. På nettet forsvinder alle geografiske begrænsninger, og her kan du hurtigt få et overblik over, om det du giver for dit brændsel er for meget i forhold til markedspriserne.

Hent brændsel fra fjerne egne

Nogle gange kan man godt komme frem til, at man kan få fat i et billigt læs brændsel, hvis blot man er villig til at køre lidt efter det. Så hvis man er villig til at sluge et par kilometer, så kan det sagtens gå hen at blive det værd.

Hvis du kan finde brændsel, der er så billigt, at det stadig forbliver billigst, efter du har betalt din benzinregning, så bør du så absolut overveje, om det ikke er det brændsel, du bør købe.

Gør eventuelt køreturen til en hyggelig dag med vennerne eller familien. Undersøg på forhånd, om der er noget i nærheden af afhentningsstedet, som I kan se og få derved en sjov oplevelse sammen. Gør køreturen til en udflugt og et minde, som I kan dele og tænke tilbage på.

Hold øje med byggemarkeder

På et byggemarked kan du af og til også finde en del godt brændsel til billige penge. Et byggemarked sælger nemlig ting til gør-det-selv-mennesker, herunder brændsel, så dette er også en oplagt mulighed for at få fat i noget, der kan fyre op under din brændeovn.

Den store fordel ved at købe brændsel fra et byggemarked er, at de samtidig meget ofte også tilbyder at køre brændslet ud til dig. Så hvis du hverken kan eller har lyst til at hente dit brænde selv, så er det her en meget fordelagtig mulighed for dig.

Del artiklen

Leave A Reply