Trænger dit hus til en kærlig hånd? Hjælpen er nær

0

Et ældre hus kan og vil typisk trænge til en kærlig hånd. Det er ikke alle, der ved, at det faktisk kan være relativt nemt at puste nyt liv i et ældre hus. Du kan tilmed få det til at se helt nyt ud. Det kræver dog næsten, at du får lavet en renovering af facaden, da det kan ændre din boligs visuelle udtryk betragteligt.

Der er mange, der tror, at det er en omfattende proces at renovere husets facade. Det bør dog gøres klart, at det ikke er tilfældet. Ikke nok med at det er en opgave, som kan udføres af et murerfirma som Kaj Bisgård ApS på relativt kort tid, så er det ikke kun udseendet, der bliver forbedret af en sådan renovering. Det gør husets levetid også.

Vind og vejr slider hårdt på facader i Danmark

Både vind og vejr slider hårdt på facaderne i Danmark. Derfor er der mange, der bliver overrasket over, hvor stor en forskel en facaderenovering kan gøre. Mange tror, at der kun er anledning til en facaderenovering, hvis der er tale om konkrete skader såsom vanrøgt eller sætningsskader. Det er dog ikke tilfældet.

Som nævnt ovenfor behøver din facade ikke at have været udsat for konkrete skader, før en facaderenovering kan have relevans. Er du af den opfattelse, at din facades udseende er begyndt at halte, så er det en god idé, at du investerer i en professionel renovering af facaden.

Hvad omfatter en facaderenovering?

En facaderenovering omfatter flere forskellige ting. Typisk vil det inkludere en komplet rensning og rengøring af facaden, reparation af skader, pudsning af facaden og eventuelt også en udvendig isolering af facaden. De fleste murerfirmaer tilbyder dog at lave en skræddersyet løsning til netop din bolig.

En facaderenovering kan gøre underværker. Den giver facaden et fantastisk udtryk, der ikke blot højner husets fremtoning, men også dets værdi. Er renoveringen udført af en professionel murer, vil det ligeledes kunne indbringe store besparelser på varmeregningen. Derfor er det på mange måder en gunstig investering.

Kilde: Kb-murer.dk – renovering af facade

Giv boligen et moderne udtryk

Får du renoveret din bolig, der også inkluderer, at du pudser facaden op, så kan du give din bolig et moderne udtryk. Er du bosiddende i et rød- eller gulstenshus, så er du næppe af den opfattelse, at det ser moderne ud. Med en pudset og hvidmalet facade er det dog en anden sag, og det er derfor én af grundene til, at mange får renoveret facaden.

Del artiklen

Siden indeholder reklame mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk