Et bord er ikke bare et bord. Der findes som bekendt rigtig mange forskellige borde, som repræsenterer forskellige prisklasser, materialer, farver m.v. Der findes bl.a. de populære plankeborde, som byder på et væld af egenskaber. I dag skal det netop handle om plankeborde, som i den grad har vundet indpas på det danske møbelmarked. Drømmer du også om at forsyne dit hjem med et flot og holdbart bord, så bør du fortsætte læsningen.

Hvilke gode grunde er der til at investere i håndlavede plankeborde og håndlavede møbler i al almindelighed? Det vil vi svare på i denne artikel. Er du derfor nysgerrig, bør du vente med at forlade siden.

Du er garanteret et unikt bord

Bestiller du et håndlavet og skræddersyet plankebord, så kan du være sikker på, at du får leveret et 100 % unikt bord. Som kunde har du ikke kun mulighed for at vælge mellem mange fantastiske træsorter. Du bestemmer også selv målene og kan sågar vælge den ønskede overfladebehandling. Med andre ord bestemmer du helt suverænt, hvordan dit nye plankebord skal se ud. Vil du gerne have noget, som ingen andre har, så skal du bestille et unikt plankebord.

Lang forventet levetid

Et plankebord er nærmest umuligt at slide op. Derfor kan du forvente at få et bord, som ikke skal udskiftes lige foreløbigt. Plankeborde er nemlig nogle af de borde, som godt kan tåle at få lidt ridser hist og her. Derfor vil et sådant bord også være tilegnet børnefamilien, som stiller særligt høje krav til deres møbler.

Du har rig mulighed for at vedligeholde dit plankebord og dermed forlænge dets levetid. Det kan du bl.a. gøre ved at oliebehandle det en gang om året. Det er ikke raketvidenskab at give et bord en omgang olie. Følg evt. en online guide, hvis du har brug for hjælp.

Det er et hyggeligt og charmerende element

Slutteligt er plankebordet med til at skabe hygge og tryghed i hjemmet. Et håndlavet plankebord sprudler nemlig af hygge, charme og tryghed. Er du glad for dit hjem, men føler du, at der mangler noget, før du er helt tilfreds, så er et plankebord måske svaret på dine bønner. Plankeborde passer til de fleste hjem, så hvorfor skulle det ikke også tage sig godt ud i dit hjem? Leder du efter håndlavede møbler efter specialmål, så vil vi råde dig til at besøge anviste forhandler herunder.

Kilde: https://mobelstrom.dk/ (Unikke håndlavede møbler efter mål)

Del artiklen

Comments are closed.