Tre opbevaringstips til den dedikerede skosamler

0

Er du en af de personer, som ikke kan få nok sko, så har du uden tvivl flere sko i dit hjem, end hvad godt er. Det skal du dog ikke høre for herfra – vi er mindst lige så vilde med alt fra sneakers til støvler som dig. Det kan dog godt blive en udfordring at finde plads til alle de her sko. De fylder hurtigt meget, og bor man eksempelvis i en mindre lejlighed eller lignende, så bliver udfordringen ikke just mindre.

Vi kigger derfor nærmere på, hvordan et skostativ kan være med til at frigøre en del plads. Vi kommer i alt til at give dig tre brugbare opbevaringstips, som du kan implementere i din bolig allerede i dag. Læn dig tilbage og nyd vores gode forslag.

Et skostativ kan frigøre masser af plads

Et skostativ (eller en skoreol – kært barn har mange navne) koster ikke en formue. I dag kan de købes på nettet til overkommelige priser. Har du derfor en masse sko i dit hjem, så lyder den største anbefaling herfra på, at du køber en ordentlig skoreol, som samtidig kan pynte i hjemmet. Disse stativer behøver ikke nødvendigvis at være kedelige at kigge på. Udvalget på nettet er stort, og derfor er vi relativt sikre på, at du vil kunne finde et stativ, der passer ind i dit hjem.

Sørg for at stable skoene ordentligt

Vi må nok hellere indse det. Selvom vi bestemt mener, at det er en nødvendighed med mange sko, så er det bestemt ikke alle par, som vi går med til daglig. Derfor lyder vores tip nummer to på, at du skal sørge for at stable skoene ordentligt i eksempelvis skabet. Der kan være langt flere sko, end man i første omgang tror, hvis blot man formår at stable dem korrekt. Der findes endvidere et hav af videoer via modeblogs, der giver gode tips og tricks til, hvordan sko stables optimalt.

Sortér i alle dine sko

Det gør ondt i hjertet, men vi må blot erkende, at det nogle gange er nødvendigt. Selvom det er rart at have en masse sko at vælge imellem, så er det fra tid til anden sundt at sortere i alle de sko, som man har liggende. Du får på den måde plads til at kunne udvide din nuværende skokollektion yderligere, hvilket naturligvis er positivt.

Vi håber, at ovenstående har kunnet give dig lidt inspiration til, hvordan du får endnu mere plads til dine sko i boligen.

Del artiklen