Det er altid skønt at kunne sidde på ens dejlige altan på de sene sommeraftener med familie og venner. Er du så heldig at have en dejlig altan i forlængelse af din lejlighed, så kan du med god grund læse videre her på siden. Her finder du nemlig et par gode råd til, hvordan din altan kan blive endnu mere hyggelig og indbydende for dine gæster.

Investér i en markise

På dejlige sommerdage kan det være rart at få lov at sidde i skygge. Hvis din altan endnu ikke kan tilbyde dig skygge, når du sidder ude om sommeren, så er det en markise, du skal investere i. Det er nemlig de færreste altaner, der har plads til en stor og klodset parasol. Du kan derfor gøre klogt i at investere i en markise og slippe for pladsmangel på din dejlige altan.

Der findes et væld af markiser til dit behov, så det er altså bare at beslutte sig for, hvilken markise man vil have til at hænge over altanen. En markise er en super god investering, idet du nemt og hurtigt kan trække den ud, når solen melder sin ankomst og derefter samle den sammen, når solen går ned igen. Du behøver kun at tage markisedugen med indenfor, når frosten og vinteren så småt melder sin ankomst, mens du resten af året sagtens kan have din markise til at hænge ude.

Lav altanen om til din egen lille oase

Er du vild med at holde planter og se dem gro, så kan du overveje at lave din altan om til din egen lille oase. På altanen har du nemlig bedre mulighed for at holde flere forskellige slags planter. Du kan endda plante grøntsager og små bær, hvis du vil have mulighed for at gro dine egne grøntsager til madlavningen. Alt du behøver er nogle altankasser og potter, der kan tåle at stå udenfor hele året rundt.

Gå på udkig efter lækre udemøbler

Slutteligt kan du gøre din altan meget mere indbydende ved at investere i nogle lækre udemøbler. Du kan for eksempel lave det til dit eget projekt, hvor du tager ud og finder materialer for derefter at kreere hyggelige møbler. Du kan også vælge at lægge lidt flere penge til side for at investere i nogle dejlige møbler fra din lokale møbelforhandler. Dette er helt op til dig. Når du har fundet de perfekte møbler, er det bare at indrette din altan med bløde puder, et lille bord og måske nogle hyggelige lanterner. Brug din fantasi og kreativitet.

Del artiklen

Comments are closed.